Микроскопи

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

10 Артикули

Пазаруване сега по
  • Микроскоп Levenhuk LabZZ M101 Moonstone (Лунен камък)
    Промо цена 66,45 лв. was 69,95 лв.

    Как изглежда малка буболечка при голямо увеличение? Каква е вътрешната структура на растенията? Какво живее в капчица езерна вода? С микроскопа Levenhuk LabZZ M101 Amethyst (Аметист) децата ще могат да намерят отговори на тези и много други въпроси, които интересуват техните млади и любопитни умове. Наборът включва всичко необходимо за първите самостоятелни експерименти – подготвени микроскопски образци, специални инструменти за микроскопска работа и ръководство с информация за потребителя с много интересни експерименти. Микроскопът се отличава от традиционните с яркия си полупрозрачен цвят на аметист и би бил прекрасен подарък за млад биолог!

  • Биологичен монокулярен микроскоп Levenhuk 320 BASE
    Промо цена 446,45 лв. was 469,95 лв.

    Levenhuk 320 BASE е лабораторен микроскоп, подходящ за микроскопски изследвания в различни области. Той е идеален за изучаване на биохимични образци и може да се използва също за общ клиничен, морфологичен и патоанатомичен анализ. Микроскопът Levenhuk 320 BASE е отличен избор за научни и образователни институти, клиники или лаборатории.

  • Биологичен монокулярен микроскоп Levenhuk 320 PLUS
    Промо цена 474,95 лв. was 499,95 лв.

    Микроскопът Levenhuk 320 PLUS е лабораторен модел за професионални микроскопски наблюдения. Той е подходящ за извършване на морфологични, хематологични, биохимични и други изследвания в лаборатории, в медицински заведения и научно-изследователски центрове. Учителите и преподавателите в университетите могат да използват Levenhuk 320 PLUS за обучение на студенти от медицинските факултети.

  • Цифров монокулярен микроскоп Levenhuk D320L BASE 3M
    Промо цена 683,95 лв. was 719,95 лв.

    Цифровият микроскоп Levenhuk D320L BASE е предназначен за извършване на лабораторни изследвания в областта на медицината, биологията и биохимията. Той може да се използва за дерматологични, урологични и други медицински изследвания. Възможностите на този микроскоп ще бъдат оценени от специалистите в клиники, болници и изследователски лаборатории. Микроскопът може да се използва и за провеждане на семинари или обучение на студенти по медицина в колежи и университети.

  • Монокулярен микроскоп Levenhuk 700M
    Промо цена 712,45 лв. was 749,95 лв.

    Увеличение: 40–2000x. Получава се с висококачествени ахроматични лещи на обектива и кондензер Abbe с ирисова диафрагма.

  • Микроскоп с дистанционно управление Levenhuk DTX RC4
    Промо цена 816,95 лв. was 859,95 лв.

    Микроскопът с дистанционно управление Levenhuk DTX RC4 Ви позволява да изследвате образци с увеличение, както и да заснемате изображения и да правите видеозаписи на изследвания. Качеството е наистина впечатляващо: вграденият сензор Ви дава възможност да заснемате изображения и да правите видеозаписи с разделителна способност Ultra HD! Такива оптични и цифрови възможности Ви позволяват да заснемате всички детайли на наблюдаваните обекти и да ги изследвате възможно най-подробно. Микроскопът е отличен помощник за ремонт на електронни устройства и оборудване, за оценка на бижута и изучаване на геоложки проби.

  • Бинокулярен микроскоп Levenhuk 720B
    Промо цена 892,95 лв. was 939,95 лв.

    Микроскоп Levenhuk 720B – бинокулярен микроскоп, оптимален модел за лабораторни, клинични и медицински изследвания. Този инструмент ще бъде оценен от онези, които извършват сериозни научни изследвания и работят с прозрачни микроскопски образци. Микроскопът Levenhuk 720B се препоръчва също за домашна употреба. Неговите възможности ще бъдат полезни за училище и за хоби.

  • Цифров монокулярен микроскоп Levenhuk D320L PLUS 3.1M
    Промо цена 949,95 лв. was 999,95 лв.

    Цифровият микроскоп Levenhuk D320L PLUS е оборудван с видеоокуляр 3M, който е подходящ не само за визуални наблюдения, а също за създаване на цифрови архиви на наблюдения, както и за провеждане на семинари и лекции. Този микроскоп е много подходящ за изследвания в областта на медицината, биохимията и др. Той ще заеме полагащото му се място в научна лаборатория или изследователски институт. Цифровата камера прави този микроскоп практичен за обучение на студенти в колежи и университети.

  • Тринокулярен микроскоп Levenhuk 740T
    Промо цена 949,95 лв. was 999,95 лв.

    Микроскоп Levenhuk 740T – тринокулярен микроскоп, който Ви позволява да извършвате класически биологични изследвания и да използвате модерна технология във Вашите наблюдения. Тринокулярната глава Ви позволява да монтирате всякаква цифрова камера, адаптирана към 23,2 mm тръба за окуляр.

  • Цифров тринокулярен микроскоп Levenhuk D740T 5.1M
    Промо цена 1671,95 лв. was 1759,95 лв.

    Цифровият микроскоп Levenhuk D740T е предназначен както за визуални наблюдения чрез окуляра на микроскопа, така и за предаване на данни на монитора на компютър. Микроскопът се получава с модерна камера 5 Mpx, която се монтира в тръбата на окуляра, за да се предават изображенията към монитора на компютър в реално време. Понеже микроскопът има тринокулярна глава, Вие можете в същото време да държите под око (в нашия случай с двете очи) какво се случва през окулярите.

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Гаранция

рейтинг