Маша за коса Philips BHB864/00, LCD, Турмалинови плочи, Температура 200°C, Загряване за 60 сек, Накрайник 25 мм, Автоматично изключване, Черна

Изчерпано количество
КОД
5072
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
437,94 лв.

Описание

Перфектни къдрици само с едно увиване Оформете лесно перфектните, класически къдрици с нашата нова маша. Цилиндърът от турмалинова керамика гарантира, че косата ви ще остане перфектно защитена, гладка и лъскава. Високата температура от 200°C позволява оформянето на красиви къдрици само с едно увиване.

Турмалинова керамика за несравнима мекота и блясък - Гладкият керамичен цилиндър предотвратява увреждането на косата при стилизирането ѝ. Той е обогатен с турмалин, за да придаде на вашите къдрици несравнима мекота и блясък.

До 200°C за перфектни резултати - Благодарение на високата температура ще можете да оформите прическата си и да постигнете така желаните къдрици.

Среден размер цилиндър - 25 мм - за класически къдрици - Среден размер цилиндър - 25 мм - за класически къдрици

30% по-голяма стилизираща повърхност на цилиндъра за дълги и гъсти коси - По-голяма стилизираща повърхност на цилиндъра за по-лесно къдрене дори и на дълги и гъсти коси.

Студен връх за по-лесна и безопасна употреба - Върхът на уреда за прически е направен от специален топлоизолационен материал, за да не се загрява. Можете да го държите без риск, докато оформяте прическата, за оптимално лесна употреба.

Безопасна поставка за лесна употреба - Безопасната поставка ви позволява да оставите машата за къдрене по безопасен начин по време на употреба

Машата загрява бързо и е готова за използване след 60 секунди.

Функция за блокиране на бутона, за да се избегне непреднамерено включване - Контролът е винаги ваш. Няма повече случайна промяна на температурата с функцията за заключване на бутона.

Въртящ се кабел за предотвратяване на заплитане - Полезната технология за въртящ се кабел завърта кабела, за да предотврати заплитане.

Автоматично изключване за безопасна употреба - Тази преса за изправяне разполага с функция за автоматично изключване. Тази функция е разработена, за да ви донесе повече спокойствие. Ако остане включен, уредът се изключва автоматично след 60 минути

Захранващ кабел : 1,8 м

8 дигитални настройки на температурата за пълен контрол - Дигиталният дисплей с 8 настройки на температурата ви дава пълен контрол, за да изберете температурата съобразно типа на вашата коса и да предотвратите увреждането на косъма.

 

Характеристики

Характеристики
КОД 5072
Каталожен номер BHB864/00
Производител PHILIPS
Цвят Черен
Мощност 43 W
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 18710103764905
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Маша за коса Philips BHB864/00, LCD, Турмалинови плочи, Температура 200°C, Загряване за 60 сек, Накрайник 25 мм, Автоматично изключване, Черна