Домакински уреди
Пазаруване сега по
-
Производител CASO Премахнете този елемент
- Изчисти всички
-
Уред за приготвяне на сладолед и йогурт Caso 3298, 2л, (11489)Промо цена 548,93 лв. / 280,66 € Редовна цена 699,00 лв. / 357,39 €С IceCreamer от CASO Design можете да реализирате свои собствени идеи за рецепти. Независимо дали става въпрос за обикновен сладолед, пухкав мек сладолед, плодово сорбе, кремообразно кисело мляко или освежаващо замразено кисело мляко – всичко е възможно, защото IceCreamer е наистина универсален. И най-хубавото е: можете да започнете веднага, не е необходимо предварително охлаждане.Вашите идеи, вашите правила.Можете да направите любимите си творения с краве мляко или мляко на растителна основа. И ако изведнъж имате нова идея, винаги можете да добавите още съставки чрез практичния капак за пълнене – точно както ви харесва. След като вашият мечтан сладолед е готов, можете да го държите хладен в IceCreamer до 60 минути – идеално за следващото ви сладоледено парти с приятели.
-
CASO професионална машина за вакуумиране 1405 Fast Vac 4000Промо цена 758,93 лв. / 388,03 € Редовна цена 849,00 лв. / 434,09 €С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 20 професионални плика + 1 ролка за вакуумиране на хранителни продукти Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
-
-
Хладилна витрина за охлаждане на вино CASO WineSafe12 black, 12 бутилки999,00 лв. / 510,78 €С хладилната витрина CASO WineSafe12 black ще охлаждате до 12 броя бутилки вино. Уреда е с работна мощност 60 W и разполага с врата изработена от стъкло с UV филтър и неръждаема стомана, малък дисплей показващ температурата, свалящи се рафтове изработени от неръждаема стомана и приятна синя LED подсветка на вътрешната част. CASO WineSafe12 black е снабден с една зона за охлаждане и със сензорен Touch бутон за управление на температурата. Хладилната витрина ви позовлява да регулирате температурата в диапазона от 5°C до 20°C, а също така разполагате с две скали за измерване на температурата (целзий °C и фаренхайт °F). Тихият режим на работа и ниските вибрации правят CASO WineSafe 12 Classic подходящ за употреба у дома и в офиса.
-
Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418Промо цена 1198,93 лв. / 613,00 € Редовна цена 1499,00 лв. / 766,43 €Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.Отстранява се пренатоварването на фризера.Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.
-
Хладилна витрина за охлаждане на вино CASO с две зони за охлаждане CASO WineExclusive 24 SmartПромо цена 1298,93 лв. / 664,13 € Редовна цена 1699,00 лв. / 868,68 €
-
-
Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)1790,00 лв. / 915,21 €Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване. Особенно ефективна за: Мандри – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обектиКланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.
-
Професионална машина за вакуумиране с камера CASO 1420Промо цена 2198,93 лв. / 1124,30 € Редовна цена 2790,00 лв. / 1426,50 €Професионална машина за вакуумиране с камера Cso 1420 VacuChef 77 - предназначена за търговска употреба!
-
Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 63, 63 литра, (17353)2399,00 лв. / 1226,59 €Консумирана мощност: 60 wЗахранване 220-240V~, 50HzМодел: CASO DryAged Master 63Каталожен номер: CASO 689Размер на витрината без дръжки за захващане: 395x875x545Размер на витрината с дръжки за захващане: 395x875x585Тегло хладилна витрина : 42 кгМатериал: неръждаема стоманаОпция дезинфекция на камерата: ДАНалично осветление на камерата: ДАОпция за контрол на влагата: 50 – 85 %Температурна зона: 1Компресорна охлаждаща технологияСтъклена врата с UV-изолацияСтерилизацияСертификат: GS/CE