Домакински уреди

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

8 Артикули

Пазаруване сега по
  • Кафемашина 1 чаша FIRST FA-5453-3, (15968)
    28,00 лв.

    1 керамична чаша 0,125л
    Мощност: 300-350 W
    Постоянен найлонов филтър, разглобяем
    Резервоар за вода: 0,125л
    Мерителна лъжица 
    Автоматично изключване
    Напрежение : 220-240 V • 50/60 Hz 

  • Сокоизстисквачка за цитрусови плодове FIRST FA-5221, (16217)
    Промо цена 29,90 лв. was 37,00 лв.

    Сокоизстисквачка за цитрусови плодове
    Мощност 35W
    Автоматичен старт
    Лесно почистване.

  • CASO професионална машина за вакуумиране 1405 Fast Vac 4000
    849,00 лв.
    С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 20 професионални плика + 1 ролка за вакуумиране на хранителни продукти Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
  • Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef Slime-Line
    Промо цена 1199,00 лв. was 1790,00 лв.
  • Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)
    Промо цена 1199,00 лв. was 1790,00 лв.

    Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване.

    Особенно ефективна за:

    Мандри  – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обекти
    Кланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.
    Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.

  • Професионална машина за вакуумиране Bartscher 300746
    1299,00 лв.
    По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контейнера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време.
  • Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418
    1499,00 лв.

    Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.
    Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.
    Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.
    Отстранява се пренатоварването на фризера.
    Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.
    Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.
    Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.
    По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.