Машини за вакуумиране
Купете едни от най-добрите машини за вакуумиране онлайн - Големи намаления!
Добре дошли в нашия онлайн магазин за машини за вакуумиране! Открийте от широкия избор на висококачествени машини за вакуумиране на изгодни цени. Независимо дали търсите машини за вакуумиране за домашна употреба или за професионални нужди, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите перфектното решение за вас.
Нашите предложения на машини за вакуумиране са проектирани с едни от най-новите технологии, което гарантира ефективно запазване на свежестта на вашите храни за по-дълго време. С вградени функции за запечатване и регулиране на вакуума, нашите продукти ви осигуряват безопасност и удобство при съхранението на храните ви.
Ние предлагаме разнообразие от марки и модели, сред които можете да избирате, за да съответстват на вашите нужди и бюджет. В нашия асортимент ще откриете машини за вакуумиране с различни капацитети, размери и функции, които да отговарят на всеки ваши изисквания.
Пазарувайте с увереност от нашия онлайн магазин и предложени машини за вакуумиране и се възползвайте от нашите големи намаления и специални оферти. Освен това, с нашата бърза и надеждна доставка може да се насладите на вашите нови машини за вакуумиране в най-кратък срок. Пазарувайте сега и запазете свежестта на вашите храни за по-дълго време!
-
Професионална машина за вакуумиране Laica VT3120419,00 лв. / 214,23 €Бързо и лесно домашно консервиране с машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3120. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди. Резултат с изображение за топ продукт чрез опаковане в херметически затворени пликове. Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо. Всмукателна сила e -0.9 бара и с бързина на изсмукване 20 л / мин. Laica VT3120 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране Laica VT31200 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. Laica VT3120 е предназначена за постигане на професионални резултати в домашни условия. Работно налягане -0,9 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машина за вакуумиране Laica VT3120 е перфектна за вакуумиране на бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти. В комплекта на машината за вакуумиране Laica VT3120 са включени 2 ролки за вакуумиране на хранителни продукти.
-
Mашина за вакуумиране Laica VT3220, (20591)429,00 лв. / 219,34 €Двойна смукателна помпа, двойна уплътнителна лентаРегулируема мощност на засмукване (нормална – нежна)Тройна настройка на запечатване (сухо – влажно – мокро)Поставка за ролки с двупосочен резачУдобна заключваща дръжкаС ръчна функция за деликатни и крехки храниШирина на ролката макс. 30 смМощност 130 W 230 V, 50HzМатериал на корпуса: неръждаема стомана
-
Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527459,00 лв. / 234,68 €Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527Предназначение за домашна употреба! Мощност : 130 W Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min. Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея. LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване. Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка. Контролен панел с бутони за управление на процесите: Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса: Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване; „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване. „Удължен“ бутон: за мокри пликове или храни с много влага, с удължено време за запечатване. Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle): Два режима за избор на сила на вакуумиране:Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти; „Нежен“ бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум. Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията. Бутон за запечатване (Schweißen): За запечатване на пликове без вакуумиране. Бутон вакуумна кутия (Vakuum Behälter): За автоматично вакуумиране на кутии Бутон за мариноване (Marinieren): За мариноване на храна в кутия Пулс бутон (Manuelles Vakuum): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране. Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
-
CASO професионална машина за вакуумиране 1405 Fast Vac 4000Промо цена 758,93 лв. / 388,03 € Редовна цена 849,00 лв. / 434,09 €С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 20 професионални плика + 1 ролка за вакуумиране на хранителни продукти Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
-
-
Професионална машина за вакуумиране Sico NEVS-SV, 650W999,00 лв. / 510,78 €Патентованата система за магнитно затваряне, която е в състояние да намали намесата на оператора до минимум.320 мм тройна запечатваща лента, абсолютна иновация на пазара, която произвежда ефективно и дълготрайно уплътнение.Времето за запечатване е регулируемо, с 10 позиции за избор.Запечатването и отварянето на вакуумната камера са автоматични .Професионален датчик за налягане и постоянно измерва степента на вакуум. Мощна помпа, за да осигури максимална скорост и вакуум с индустриална сила, който е защитен от двоен подвижен филтър. Мощен трансформатор позволява непрекъснато и интензивно използване и без риск от паузи поради прегряване. Благодарение на функцията Soft Vacuum е възможно да пакетирате меки, крехки и влажни храни.
-
Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418Промо цена 1198,93 лв. / 613,00 € Редовна цена 1499,00 лв. / 766,43 €Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.Отстранява се пренатоварването на фризера.Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.
-
Професионална машина за вакуумиране Sico S-LINE350C-SV, 700W1499,00 лв. / 766,43 €Патентованата система за магнитно затваряне , която е в състояние да намали намесата на оператора до минимум.350 мм тройна запечатваща лента , абсолютна иновация на пазара, която произвежда ефективно и дълготрайно уплътнение.Корпус от полирана или сатенирана стомана AISI 304 с хромирани или боядисани покрития.Вакуумната камера е изработена от алуминий. Времето за запечатване е регулируемо, с 13 позиции за избор.Запечатването и отварянето на вакуумната камера са автоматични .Професионален датчик за налягане и постоянно измерва степента на вакуум.Мощна помпа, за да осигури максимална скорост и вакуум с индустриална сила , който е защитен от двоен подвижен филтър.Мощен трансформатор позволява непрекъснато и интензивно използване и без риск от паузи поради прегряване.Благодарение на функцията Soft Vacuum е възможно да пакетирате меки, крехки и влажни храни.Двоен филтър предпазва помпата от прах, течности и замърсявания, които могат да бъдат всмукани случайно. Може да се сваля за почистване.
-
Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)1790,00 лв. / 915,21 €Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване. Особенно ефективна за: Мандри – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обектиКланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.
-