Машини за вакуумиране

Купете едни от най-добрите машини за вакуумиране онлайн - Големи намаления!

Добре дошли в нашия онлайн магазин за машини за вакуумиране! Открийте от широкия избор на висококачествени машини за вакуумиране на изгодни цени. Независимо дали търсите машини за вакуумиране за домашна употреба или за професионални нужди, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите перфектното решение за вас.

Нашите предложения на машини за вакуумиране са проектирани с едни от най-новите технологии, което гарантира ефективно запазване на свежестта на вашите храни за по-дълго време. С вградени функции за запечатване и регулиране на вакуума, нашите продукти ви осигуряват безопасност и удобство при съхранението на храните ви.

Ние предлагаме разнообразие от марки и модели, сред които можете да избирате, за да съответстват на вашите нужди и бюджет. В нашия асортимент ще откриете машини за вакуумиране с различни капацитети, размери и функции, които да отговарят на всеки ваши изисквания.

Пазарувайте с увереност от нашия онлайн магазин и предложени машини за вакуумиране и се възползвайте от нашите големи намаления и специални оферти. Освен това, с нашата бърза и надеждна доставка може да се насладите на вашите нови машини за вакуумиране в най-кратък срок. Пазарувайте сега и запазете свежестта на вашите храни за по-дълго време!

Решетка Списък
Настрой низходяща посока

12 Артикули

Пазаруване сега по
  • Машина за вакуумиране CASO VC10, (6363)
    Промо цена 129,00 лв. was 169,00 лв.

    С напълно автоматичната машина за вакуумиране CASO 1340 модел VC10 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO 1340 достига до 90 % вакуум производителност, и работно налягане до -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, като е снабдена с подвижна вакуум камера, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. CASO 1340 разполага с допълнителни възможности с универсален капак за кутии за вакуумиране. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 10 професионални плика за вакуумиране на хранителни продукти. CASO 1340 е лесен за употреба, което го прави идеален помощник за вашето домакинство.

  • Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527
    Промо цена 299,00 лв. was 459,00 лв.
    5

    Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527
    Предназначение за домашна употреба!

    • Мощност : 130 W
    • Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz
    • Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min.
    • Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея.
    • LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване.
    • Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка.
    • Контролен панел с бутони за управление на процесите:
    • Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса:
    • Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване
    • „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване;
    • „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване.
    • „Удължен“ бутон: за мокри пликове или храни с много влага, с удължено време за запечатване.
    • Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle):
    • Два режима за избор на сила на вакуумиране:
      Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти;
    • „Нежен“ бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум.
    • Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията.
    • Бутон за запечатване (Schweißen): За запечатване на пликове без вакуумиране.
    • Бутон вакуумна кутия (Vakuum Behälter): За автоматично вакуумиране на кутии
    • Бутон за мариноване (Marinieren): За мариноване на храна в кутия
    • Пулс бутон (Manuelles Vakuum): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране.
    • Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
  • Машина за вакуумиране CASO GourmetVAC 480, Двойно запечатване, Вграден нож, 160 W, 20 л/мин, (19298)
    Промо цена 299,00 лв. was 399,00 лв.
    • Двоен заваръчен шев с макс. 30 см ширина за всякаква дължина на плик
    • Функционален, плосък дизайн за много тиха работа
    • Свалящ се вакуумен контейнер
    • Регулируема, безкрайно променлива сила на вакуума SVS:  Идеална за чувствителни храни
    • Вътрешен ролков контейнер с нож
    • Система за запечатване „Автоматично заключване“: Устройството се затваря автоматично по време на действието на вакуумиране
    • Двубутална помпа (20л/мин) и мощен мотор
    • Практически индикатор за напредък
    • Разнообразни функции: ръчно запечатване, автоматично вакуумиране и запечатване
    • Регулируемо време за запечатване
    • Функция за контейнер и мариноване за използване с вакуумни контейнери CASO
    • Иновативна функция за памет за повторение на последната сила на вакуума
    • Вакуумен маркуч за контейнери 
  • CASO професионална машина за вакуумиране 1409 Fast Vac 500
    489,00 лв.
    CASO Професионална машина за вакуумиране Fast Vac 500 е специализиран уред за професионална и полупрофесионална употреба.
  • Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 790 advanced Pro 1528, (11491)
    499,00 лв.
    • Професионална вакуумна машина за домашна употреба, за амбициозни любители готвачи, ловци и риболовци и др.
    • Съхранявайте хранителни продукти със 100% ароматна бариера и ги поддържайте свежи до 8 пъти по-дълго
    • С иновативна течна функция CASOTEK® – идеална за вакуумиране на течности като супи, сосове, бульони и др.
    • „Стоп на течността“ – процесът на вакуумиране приключва, преди течностите да могат да бъдат засмукани
    • Включени практични стоящи вакуумни торбички
    • Мощна двойнобутална помпа (20 л/мин) за вакуум до -0,90 бара
    • Многоциклен: запечатвайте до 200 торби нон-стоп без прегряване
    • Сигурно запечатване благодарение на двоен заваръчен шев до 30 см (всеки с дебелина 2,5 мм)
    • С интегрирана кутия за ролка от фолио (ширина на ролката макс. 30 см) и нож
    • Сензорен сензорен панел с бял LED дисплей и индикатор за прогрес
    • Висококачествен корпус от неръждаема стомана с покритие против пръстови отпечатъци и дръжка от неръждаема стомана
    • Подвижна тава за отцеждане за всяка натрупана течност
  • CASO професионална машина за вакуумиране 1405 Fast Vac 4000
    849,00 лв.
    С професионалната машина за вакуумиране CASO 1405 модел Fast Vac 4000 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 40 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. CASO Fast Vac 4000 1405 е предназначена за ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 20 професионални плика + 1 ролка за вакуумиране на хранителни продукти Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
  • Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef Slime-Line
    Промо цена 1199,00 лв. was 1790,00 лв.
  • Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)
    Промо цена 1199,00 лв. was 1790,00 лв.

    Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване.

    Особенно ефективна за:

    Мандри  – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обекти
    Кланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.
    Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.

  • Професионална камерна вакуум машина CASO VACUCHEF 70 1418
    1499,00 лв.

    Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.
    Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.
    Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.
    Отстранява се пренатоварването на фризера.
    Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.
    Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.
    Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.
    По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.

  • Професионална машина за вакуумиране с камера CASO 1420
    2790,00 лв.

    Професионална машина за вакуумиране с камера Cso 1420 VacuChef 77 - предназначена за търговска употреба!

Filter by
Пазаруване сега по

Препоръчано

Цена

Производител

Цвят

Промо

Гаранция

Брошура

Мощност

рейтинг