Астропланетариум Levenhuk LabZZ SP30, бял, (78766)

Наличен
КОД
9227
Всичко от
Гаранция 
Доживотна гаранция
129,95 лв.

Описание

Levenhuk LabZZ SP30 е стилен и многофункционален астропланетариум, който ще впечатли деца, тийнейджъри и възрастни. Той предлага възможността да се любувате на звездното небе и Северното сияние, прожектирано на тавана на стаята Ви, докато слушате музика. Благодарение на оригиналната си форма с множество стени, астропланетариумът наподобява устройство от света на научната фантастика – такъв подарък ще направи голямо впечатление на феновете на Космическата сага. Уникалният дизайн ще украси всеки апартамент, ще забавлява гостите на детски партита и ще създаде уникална атмосфера в която и да е стая през нощта. Можете да регулирате яркостта на прожекциите според желанието си.

За максимален контраст и яснота е най-добре да изключите осветлението и да спуснете завесите. Поставете астропланетариума върху равна хоризонтална повърхност на разстояние 1,5–2 метра от тавана или от бяла стена и можете да започнете прожекцията. За избор на режим и настройки използвайте бутоните на предния панел. Предлага се и лесно за използване дистанционно управление (включено в комплекта). Изберете какво искате да прожектирате, без да ставате от дивана: множество звезди, Северното сияние или спътниците на Земята.

За удобство Levenhuk LabZZ SP30 може да възпроизвежда музика от мобилно устройство, като се свързва с Вашето мобилно устройство чрез Bluetooth. Можете да превключвате песните и да регулирате силата на звука чрез дистанционно управление. Налична е и опция за гласово управление.

Моля, обърнете внимание: напрежението на USB порта на компютъра е недостатъчно за ефективна работа на устройството. Необходимо е да свържете устройството към променливотоковия адаптер (включен в комплекта) или зарядно устройство за смартфон с USB конектор.

Основни характеристики:

Цветни прожекции на космоса и полярни светлини към любимата Ви музика
Светодиод, лазер, високоговорител с Bluetooth връзка
Таймер и функция за автоматично изключване след 4 часа
Дистанционно или гласово управление за превключване на прожекции и музикални записи
Когато захранването се изключи, устройството автоматично записва Вашите настройки

Комплектът включва:

Астропланетариум
USB кабел (тип C)
Дистанционно управление
Променливотоков адаптер
Ръководство за потребителя и гаранционна карта

Характеристики

Характеристики
КОД 9227
Каталожен номер 78766
Тегло 0.550000
Производител LEVENHUK
Цвят Бял
Гаранция Доживотна гаранция
Дълбочина на продукта в см. 18
Ширина на продукта в см. 12
Височина на продукта в см. 11
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 785104926875
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Астропланетариум Levenhuk LabZZ SP30, бял, (78766)