Активна гимнастика KinderKraft Smart Play SEA, (14783)

Наличен
КОД
14783
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
109,90 лв.

Описание

Забавление от първите дни.
Открийте постелката за игра SMARTPLAY SEA, която ще отведе вас и вашето бебе в подводния свят. Има красив дизайн и 5 плюшени играчки, които развиват сетивата за докосване, зрение и слух. Постелката е подходяща за най-малките бебета, но със сигурност ще се хареса и на по-големите. Основата на постелката може да се пере в пералня на 30 градуса. 
SmartPlay Sea е подходяща, както за най-малките, така и за малко по-големи бебета. Пастелните цветове действат релаксиращо, а щампите карат най-малките да тренират зрението си и да държат главата си изправена. Килимчето помага за развитие на сетивата за допир и слух.
Просто повдигнете страните на килимчето и изсипете цветните топки за допълнително забавление.
Приглушените цветове успокоявт, а красивите морски животни ще накарат детето да изживее незабравими подводни приключения. Забавние морски обитатели ще подтикнат мъничето да докосва и опознава текстурите и формите им.
Активната гимнастика идва в комплект с 5 свалящи се играчки: писукаща чайка, самолет с дрънкалка, морска звезда с дрънкалка, риба с шумолещи панделки и огледало във формата на облак. Сензорните играчки могат да се прикрепят лесно към грифовете, а красивите им форми и цветове ще насърчат бебето да протяга ръце към тях. Към постелката има прикрепена мека бебешка възглавничка, която поддържа коремчето.
Образователната постелка SMARTPLAY SEA е плътна и мека и изолира добре от пода. Малчуганът с нетърпение ще си играе на него във всяка домашна стая. 
SMARTPLAY SEA се почиства много лесно. Основата на постелката може да се пере в пералня на 30 градуса, а останалите елементи се забърсват с мокра кърпа. Постелката ще бъде готова за игра отново само след секунди.

Характеристики

Характеристики
КОД 14783
Каталожен номер KPSMSE00MUL0000
Тегло 1.000000
Производител KINDERKRAFT
Цвят Многоцветен
Гаранция 2 години / 24 месеца
Дълбочина на продукта в см. 103
Ширина на продукта в см. 95
Височина на продукта в см. 55
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 5902533921393
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Активна гимнастика KinderKraft Smart Play SEA, (14783)